SINA Voetballab - Nederlands Voetbal Revalidatie Centrum

SINA Voetballab is het enige centrum dat specifiek gericht is op voetbal en de behandeling van voetbalblessures

Players Physical & Physiological Load measurement

Neuromuscular fatigue

Cognitive readiness

injury risk analysis

UNIEK IN NEDERLAND

De werkzame specialisten bij Voetballab hebben ruime ervaring op het gebied van revalideren en verbeteren van de prestatie van een voetballer.

Biomechanica en lichamelijke eisen van een voetballer zijn doorslaggevend geweest voor de keuze van de meest geavanceerde test- en meetapparatuur.

De ambitie van Voetballab gaat verder dan alleen het volgen van bestaande behandel- en trainingsprogramma’s.

In samenwerking met universiteiten wordt er een kenniscentrum gevormd waar innovatieve trainingsvormen bedacht, uitgetest en geïntroduceerd worden.

Therapy

Therapy

Iedere patiënt is uniek en verdient een gepersonaliseerde benadering van zijn/haar klacht in een professionele en deskundige omgeving.

Lees meer

Performance pictogram

Performance

Meten, analyseren en begeleiding tot een topprestatie is mogelijk dankzij de meest geavanceerde, op wetenschap beruste apparatuur.

Lees meer

TMG

Diagnostics

Het objectiveren van gegevens vormt een betrouwbare basis voor het verdere fysiotherapeutisch handelen en evaluatie proces.

Lees meer

Testing & Monitoring pictogram

Testing & Monitoring

Met testing & monitoring worden de fysieke-, fysiologische- en cognitieve eigenschappen van de speler in kaart gebracht en geanalyseerd.

Lees meer

ONS TEAM

LAATSTE NIEUWS

Samenwerking SINA Voetballab en Medische Kliniek Velsen

Beverwijk, 21 september 2020 – Voetballab en Medische Kliniek Velsen (MKV) gaan een unieke samenwerking aan . Het gezamenlijk doel van MKV en SINA Voetballab is het zo snel mogelijk behandelen […]

Samenwerking Reiger Boys

SINA Voetballab nieuwe hoofdsponsor van Reiger Boys dames & meiden

Trots zijn wij als SINA Voetballab dat wij de nieuwe hoofdsponsor zijn van Reiger Boys dames en meiden teams. Tevens hebben wij een samenwerkingsverband afgesloten voor de komende 3 seizoenen.  […]

Foto SIMUST bij krantenartikel

Siamak Azadi van SINA Voetballab wil Beverwijk weer op de kaart zetten

Siamak Azadi (51) was 19 jaar oud toen hij in augustus 1988 Iran ontvluchtte. Min of meer toevllig belandde hij in Nederland. Nu drijft hij hier zijn bedrijf SINA Voetballab. […]

Neem contact met ons op
  Omschrijving
  Omschrijving
  Omschrijving
  Omschrijving
  Omschrijving
  Omschrijving
  Omschrijving